life logo
IMG 20220517 101321

Tájékoztató rendezvények az Önkormányzati Pályázati Programról

Tájékoztató rendezvények az Önkormányzati Pályázati Programról

Kiemelt érdeklődés mellett – több mint 100 fő részvételével – lezajlott a LIFE LOGOS 4 WATERS projekt keretében meghirdetésre került Önkormányzati Pályázati Program két tájékoztató rendezvénye, 2022. május 17-én Budapesten és május 25-én Tatabányán.
Nagy örömünkre szolgált, hogy sok érdeklődő önkormányzat eljött és kíváncsi volt erre a pályázati felhívásra, mely kitűnő lehetőség minden olyan település számára, mely felismerte, hogy lépni kell, cselekedni kell, lokális szinten alkalmazkodni kell.
Az alkalmazkodásnak és a szemléletformálásnak számos módszere és jó gyakorlata létezik, kezdve az esővízgyűjtéstől a közösségi park vagy kert létrehozásáig, gondozásáig. Jelen pályázati kiírás keretében olyan lokális innovatív megoldásokat és kreatív ötleteket szeretnénk támogatni, melyek hozzá tudnak járulni adott település alkalmazkodó-képességének fejlesztéséhez, a lakosság érzékenyítéséhez.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a pályázati felhívásról – utolsó alkalommal – 2022. június 15-én 10 órától online fogunk tartani egy rendezvényt, melyre várjuk az érdeklődőket! Az online eseményen lehetőség lesz a projekt partnerektől, előadóktól és a támogató szervezet képviselőitől kérdezni. Ezúton is biztatnánk mindenkit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel és csatlakozzon az eseményhez!
A rendezvény részletei (program, online csatlakozási link) hamarosan elérhetőek lesznek a honlap Események között.

A pályázati programról bővebb információt itt találnak: https://klimabarat.hu/onkormanyzati-palyazati-program
A pályázatot népszerűsítő rövid bemutatkozó videót itt érhetik el: https://www.youtube.com/watch?v=LUcZlttDpp8

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További híreink

Megszakítás