life logo
comif eefmp 2022 with logos sans text 1

Polgármesterek Szövetségének Befektetési Fóruma – Energiahatékonysági finanszírozási piactér (Covenant of Mayors Investment Forum – Energy Efficiency Finance Market Place)

Szeretnénk felhívni a figyelmet a Polgármesterek Szövetségének 2022. évi Befektetési Fórumára (Covenant of Mayors Investment Forum – Energy Efficiency Finance Market Place), mely 2022. október 18-án (09:00-18:00) Brüsszelben, a Sofitel Hotelben kerül megrendezésre. A konferenciát az Európai Bizottság Energiaügyi Főigazgatósága, az Éghajlatpolitikai Főigazgatóság és az Európai Éghajlat-, Környezetvédelmi és Infrastrukturális Végrehajtó Ügynökség (CINEA) szervezi az EU Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetségével együttműködve.

Regisztráció és napirend: Covenant of Mayors Investment Forum – Energy Efficiency Finance Market Place (comif-eefmp.eu)

A konferencia plenáris üléseket tartalmaz az Európai Bizottság, a városok és a befektetési közösség magas szintű képviselőinek részvételével. A projektek bemutatják sikeres és úttörő kezdeményezéseiket, például a helyi szintű változtatások ösztönzése, az energiahatékonyság finanszírozása a köz- és magánszektorban, valamint a lakásfelújítási beruházások ösztönzése terén.

A rendezvény összehozza a városokat, az ipart és a pénzügyi intézményeket, hogy információt cseréljenek, tudást osszanak meg egymással és a közös kihívásokra adott sikeres megoldásokat bemutassák. Emellett számos lehetőséget kínál majd a kapcsolatépítésre is a rendezvény.

Minden információ elérhető az esemény weboldalán.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További híreink

Megszakítás