life logo
quizicon

Edukációs nyereményjáték a WWF Magyarország szervezésében

L4W nyereményjáték poszt

 

Elindult a LIFE LOGOS 4 WATERS projekten belül szervezett nyereményjátékunk, amely kifejezetten a lakossági célcsoportnak szól. A nyereményjáték a social media kampány része, melynek keretein belül játékos formában mutatjuk be a víz és a vízmegtartás fontosságát többféle szemszögből. Mindeközben hangsúlyozva a LOGOS 4 WATERS projekt központi üzeneteit, mint például a vízmegtartás, a vizesélőhelyek megőrzésének és védelmének fontosságát és a kisléptékű természetes megoldásokban rejlő lehetőségeket. A nyereményjáték egy három kérdésből álló kvízre épül, ahol a játékosok tesztelhetik tudásukat, és közben gyarapíthatják is ismereteiket a témában.

A kampány egyéb elemei – posztok, videók – elsősorban a WWF Magyarország social media csatornáin (Facebook, Instagram) követhetőek, ahogy a nyereményjáték is a projektpartner weboldalán érhető el.

A nyereményjáték közvetlen linkje: https://wwf.hu/kviz

A játék időtartama: 2023.08.24. – 2023.09.10.

Sorsolás: 2023.09.11.

Nyeremények: A válaszolók között 10 db WWF-es ajándékcsomagot (LIFE LOGOS 4 WATERS vászontáska, fonott kosár, füzet, levendulaolaj és WWF-es póló) és 2 főnyereményt, egy sportkamerát és egy esővízgyűjtő tartályt sorsolunk ki.

Játékszabály: https://wwf.hu/jatekszabalyzat/

A játék a LIFE LOGOS 4 WATERS projekt keretében került meghirdetésre, amely projekt az Európai Unió LIFE programjának támogatásával, valamint a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További híreink

Megszakítás