life logo
Nevtelen 2

Zöld-kék infrastruktúra (ZKI) workshop tervezők részére

2023. június 06. (kedd), 9:00-15:00
Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1-3) valamint online (Zoom)

A Közlekedési, Környezeti és Energiahatékonysági Fejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság és a TeAM HUb (Természet-Alapú Megoldások Magyarországi Hálózata) csapata „ZKI workshop tervezők részére” címmel szakmai szemléletformáló konferenciát tervez.

A rendezvény célja annak elősegítése, hogy a KEHOP + és TOP+ programokból várható zöld-kék infrastruktúra, településfejlesztésű témájú projektekben érintett tervezők ill. szakértők jobban megismerhessék a természet-alapú megoldásokat és alkalmazhatóságát a vízgazdálkodási és az éghajlatváltozás problémákat célzó megoldások kapcsán. A tervezett program során az érdeklődők útmutatást kapnak a települések elsődleges beavatkozási pontjainak meghatározásához és jó példákat ismernek meg a lehetséges megoldásokról.

A konferencia további célja, hogy az engedélyeztető hatóságok is nagyobb rálátást kapjanak a megvalósítandó elképzelésekről, így a frontális előadásokon túl a konzultáció és tapasztalatcsere is kiemelt szerepet kap. A közeljövőben induló zöld-kék infrastruktúra fejlesztések előkészítését és megvalósítását szeretnénk minél szélesebb és felkészült szakmai kör bevonásával menedzselni, melyhez elengedhetetlen a mérnöki területekért felelős kollégák, partnerek megszólítása is.

Időpont: 2023. június 6. (kedd), 9:00-15:00 (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ (1123 Budapest, Jagelló út 1-3) valamint online (Zoom)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken 2023. május 25. (csütörtök) 17:00-ig lehet megtenni: https://forms.gle/YYZBjhKBE2SpW9G77

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További események

Megszakítás