life logo
2023 Zold OT

XXXII. Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos Találkozója

2023. június 23. (péntek) 10:00 – 15:00
Szent István Művelődési Ház, 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.

A környezeti problémák globálissá váltak. Számos nemzetközi megállapodás, terv próbálja megtalálni a helyes válaszokat, de a rendszerszintű változás, amire valóban szükség lenne, nem meglepő módon sok akadályba ütközik. Mi magunk egyénként, közösségek tagjaként elsősorban helyben tudunk tenni a változásért, többnyire a saját szűkebb környezetünkért vagyunk elsősorban felelősek.

Ehhez kapcsolódóan kerül megtartásra 2023. június 23-án Székesfehérváron a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 32. Országos Találkozójának keretében a Jót s jól! Önkormányzatok és közösségek jógyakorlatai a helyi erőforrások megőrzéséértcímű konferencia.

A konferencián megvizsgálásra kerül a probléma nagysága, azonban a helyi szintű jó gyakorlatokon lesz a fő hangsúly. Olyan önkormányzatok, közösségek kerültek meghívásra előadóként, akiknek eredményeiből erőt lehet meríteni, tapasztalataikból érdemes tanulni, példájukat érdemes követni. Megoldásaik nemcsak a környezeti korlátokat veszik figyelembe, de a helyi gazdaság és társadalom számára is hasznosak, mintául szolgálhatnak, hajtóerői lehetnek nagyobb szintű változásoknak is.

Időpont: 2023. június 23. (péntek) 10:00 – 15:00
Helyszín: Szent István Művelődési Ház, 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.
Szervezők: Székesfehérvár Önkormányzata, Éghajlatvédelmi Szövetség, Magyar Természetvédők Szövetsége

Az esemény részletes programját ITT olvashatják, illetve a konferenciáról bővebb információkat ITT találnak.

A program a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek 32. Országos Találkozójának keretében kerül megrendezésre. A rendezvény ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztráció 2023. június 20-ig a következő oldalon lehetséges: https://forms.gle/ubUs42YWc4rvARRH7

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További események

Megszakítás