life logo
CEESEN konferencia

Central Eastern European Sustainable Energy Network – Sustainable Municipalities Conference

2023. szeptember 06 - 2023. szeptember 07. (csütörtök-péntek)
Magnet Ház / Online, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2023. 09. 06 – 2023. 09. 07.

Helyszín: Magnet Ház / Online, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

 

2023. szeptember 6-án és 7-én megrendezésre kerül a „Fenntartható Önkormányzatok” (Sustainable Municipalities) elnevezésű nemzetközi konferencia, amelynek fő szervezője a WWF Magyarország Alapítvány. A kétnapos rendezvény elsődleges tematikáját az önkormányzatok klímaadaptációs és alkalmazkodási lehetőségeinek megvitatása jelenti. Első nap számos előadáson lehet részt venni mind személyesen, mind online formában. A délelőtti előadások között a hallgatóság információkhoz juthat többek között az energiabiztonság és –függőség kérdéskörét illetően, illetve nemzetközi példákat ismerhet meg az energia-függetlenség, vagy éppen a téma tekintetében értelmezhető befektetések vonatkozásában. A délutáni előadások és panelbeszélgetések között kapott helyet az adaptációval összefüggő előadások köre, köztük a LIFE LOGOS 4 WATERS projekt és előzménye a LIFE-MICACC projekt vízmegtartó gyakorlattal kapcsolatos tapasztalatainak bemutatása is.

A rendezvény második napján workshopok és terepi bejárások lesznek, amelyek során települési jó gyakorlatok kerülnek felkeresésre Budapest egyes kerületeiben, illetve az agglomerációban.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, lehetőség van személyes és online részvételre is. A konferenciáról bővebb információ és a részletes program a rendezvény honlapján érhető el, regisztrálni pedig az alábbi linken lehetséges.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További események

Megszakítás