life logo
petofi 2

„Azért a víz az úr” – a klímaváltozás kihívásai és válaszai című továbbképzés

2023. március 23. csütörtök, 10:00-16:30
Tata, Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Tópart sétány. 2.

A Magyar Tájépítészek Szövetsége által hirdetett továbbképzés által a hazai települések vezetői megismerhetik azokat a lehetőségeket, amelyeknek birtokában eredményesen alakíthatják lakóhelyüket ellenállóvá a klímaváltozás negatív hatásaival szemben. Valós példákon keresztül ismerhetik meg a jelenleg alkalmazott műszaki és egyéb megoldásokat.A klímaváltozás már nemcsak egy elvont, távoli elmélet, hanem létező jelenség, amelynek hatásai a hazai településeket is komoly kihívások elé állítják. A hirtelen lezúduló csapadék, az áradásokat követő szárazság, valamint nyári hőségnapok során a közterületek, épületek korábban nem tapasztalt mértékű felmelegedése komoly hatással van mind a települési infrastruktúrákra, mind a lakosság életminőségére is. A kihívások között ott szerepel a szükséges ismeretek hozzáférhetőségének nehézsége is.

A konferencia célja tehát, hogy ezeket az ismereteket a hazai települések vezetőinek kezébe adja és ezáltal segítse a települések ellenállóképességének növelését.

Részvételi díj: 12 000 Ft + ÁFA

Bővebb információ és regisztráció a Magyar Tájépítészek Szövetsége honlapján.

A konferencia MÉK (Magyar Építész Kamara) által akkreditált továbbképzés. Kreditpont igazolásáért jelentkezzen a regisztrációs pultnál.

tervezett program

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További események

Megszakítás