life logo
WWF nyeremenyjatek post1

LOGOS 4 WATERS NYEREMÉNYJÁTÉK

Vízmegtartó megoldások fotó- és videó pályázat 

Mutasd meg, milyen természetes vízmegtartó megoldásokat alkalmazol otthonodban, hogyan gazdálkodsz a vízzel kicsiben vagy nagyban (a kertben, vagy akár az ablakban)!

Van saját kerti tavad? Egy csepp víz sem folyik ki a telkedről? Elraktározod az esővizet? Burjánzó kerted egy igazi oázis? Pázsit helyett erdő nő az udvarban? Elraktározod az esővizet? Házra futtatott növényeid vannak?
Esővízzel locsolod otthon a növényeidet? Változatos fűfélékkel teli a nyíratlan gyeped? Minimális a burkolt felület a kertedben? Újrahasznosítod a használt vizet? Vagy más praktikákat használsz?

WWF nyeremenyjatek post2

Készíts képet vagy videót az otthoni praktikádról, töltsd fel az űrlapon keresztül vagy küldd el e-mailben! A kitöltők között 10 darab WWF ajándékcsomagot sorsolunk ki, ha pedig igazán hatékony és egyedi megoldásokat alkalmazol, akkor tiéd lehet az esővízgyűjtő vagy a SUP deszka készlet! 

Hogyan vehetsz részt a játékban?

A kérdőívben add meg a szükséges adatokat, pár szóban mutasd be a háztartásodban alkalmazott természetes vízmegtartási megoldást, valamint mellékelj erről egy fotót, egy fotómontázst vagy egy rövid videót.

Ha e-mailben játszanál inkább, akkor küldd el fotós vagy videós anyagaidat a wwf.nyeremenyjatek@gmail.com címre, és ne felejtsd el megírni neved, telefonszámod, településed és pár szóban mutasd be a vízmegtartó megoldást, amivel nevezel.

A játékban azok a megoldások vesznek részt, amelyek a vízmegtartáshoz kapcsolódnak, és másoknak is követendő példák lehetnek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

További híreink

Megszakítás